• muok_2021_kansikuva3.png
  • muok_2021_kansikuva1.png

Ryhdy nyt sponsoriksi tai kannatusjäseneksi

world gymnaestrada 2019 logo

Tukimuodot

Kannatusjäsenmaksulla tuet muhoslaisten liikuntaharrastustoimintaa. Seurassamme liikkuu yhteensä n. 500 lasta, nuorta, työikäistä ja eläkeläistä!

Kannatusjäsenyys on kalenterivuoden pituinen eikä siitä seuraa muita velvoitteita. Kannatusjäsenmaksu on yksityisiltä henkilöiltä 10 euroa/henkilö ja yrityksiltä ja yhdistyksiltä 50 euroa/yritys tai yhdistys. Vaihtoehtoisesti voit kannattaa seuraamme myös tätä isommalla omavalintaisella summalla.

Kannatusjäseneksi pääset maksamalla kannatusjäsenmaksun suoraan seuran tilille MUHOKSEN NAISVOIMISTELIJAT RY FI22 5274 0020 0267 02. Merkitse viestikenttään: Kannatusjäsen + oma nimesi/yrityksesi/yhdistyksesi nimi.

Kannatusjäsenenä saatte halutessanne omien kotisivujenne/ somesivujenne linkin ja yrityksenne logon Muhoksen Naisvoimistelijat ry:n  www-sivuille.  Ilmoittakaa s-postitse posti(at)muhoksennaisvoimistelijat.fi, jos haluatte mainoslinkin sivuillemme.  

Voitte ottaa yhteyttä myös, jos haluatte sponsoroida seuraamme muulla tavoin tai tarjota jäsenetuja jäsenillemme.

Muhoksen Naisvoimistelijat kiittää tuesta!

Popli

muhos   eazybreak Edenred Color Digital use ePassi

tykytyky4meill ky

      

© 2020 Muhoksen Naisvoimistelijat ry / Yhteystiedot: MNV - Muhoksen Naisvoimistelijat ry, 91500 Muhos, posti(at)muhoksennaisvoimistelijat.fi