• muok_2021_kansikuva1.png

WORLD GYMNAESTRADA

world gymnaestrada 2023 logo

World Gymnaestrada 2023, Amsterdam

Kansainvälisen Voimisteluliiton (FIG) järjestämä World Gymnaestrada tuo voimistelulajien harrastajat ympäri maailman yhteiseen suurtapahtumaan, jossa kymmenettuhannet voimistelijat, tuhannet vapaaehtoiset, tukijoukot ja katsojat edustavat voimistelun kirjoa upeimmillaan. Gymnaestradassa ei kilpailla, vaan neljän vuoden välein järjestettävä tapahtuma tarjoaa monenlaisia näytöksiä massiivisista kenttäohjelmista pienempien kaupunkilavojen esityksiin.


Gymnaestradassa rakennetaan ihmispyramideja auringonpaisteessa, muodostetaan hypnoottisia kuvioita nurmikentälle satojen voimistelijoiden voimin, tutustutaan toisten maiden voimistelijoihin, annetaan musiikin ja liikkeen viedä. Voimistelu on viikon ajan kaikkialla kaduilta urheiluhalleille ja mediasta kauppakeskuksiin. Mukaan lähtevät vanhat ja nuoret, äidit, isät ja lapset, konkarit ja vasta-alkajat, huiput ja harrastelijat – kaikki voimistelun ystävät.

Lue lisää tapahtuman sivuilta

Myös me lähdemme maailmanluokan voimistelufestareille! Muhoksen Naisvoimistelijat osallistuu Kirkkaat vedet –kenttäohjelmaan. Jos haluat tulla mukaan, saat lisätietoa tapahtumasta ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet seuran Gymnaestrada-yhteyshenkilöltä Leena Kemppaiselta: leena.kemppainen(a)hotmail.com.

Osallistumismaksut:
Kaikki osallistujat hankkivat osallistujapassin (noin 300 €), jokaosallistumisoikeuden, vapaan pääsyn Gymnaestradan tapahtumiin lukuun ottamatta iltanäytöksiä, julkisilla kulkuvälineillä liikkumisen kaupungissa tapahtuman ajan sekä sisäänpääsyn illanviettoihin. Passi ei sisällä majoitusta, aterioita eikä lippuja iltanäytöksiin.


Muita kuluja matkaan liittyen: lento- ja muut matkakulut, vakuutukset, majoitus, ruokailut ja mahdollinen avajaismarssiasu.

 

Aikataulua:

  • Sitovat ilmoittautumiset seuroilta liittoon 15.12.2022
  • Ensimmäiset laskut (= osallistujapassista 50%) tammikuu 2023 (laskutetaan)
  • Loppulaskut huhtikuu 2023 (laskutetaan)
  • Yhteisohjelmien yhteisharjoitus kaikille voimistelijoille 27.5.2023

Lue lisää tapahtumasta: https://www.wg2019.at/wg2019/en

Popli

muhos   eazybreak Edenred Color Digital use ePassi

tykytyky4meill ky