• 1-Joviaali3.png
  • 3-KRauta.png

AJANKOHTAISTA


Kevätkaudella mukana olleille lapsille ja nuorille ilmoittautuminen syksyn tunneille avautuu 8.8.

***

Olemme varautuneet mahdollisen Covid-19 ”toisen aallon” varalle. Kausimaksut on jaettu kahteen erään ja maksuaikaa pidennetty, jotta vältytään mahdollisilta takaisinmaksuilta, jos harrastuskausi keskeytyy. Voitte siis rauhassa ilmoittautua syyskaudelle 2020.

***

Tanssitunteja toteutettiin verkossa huhti-toukokuussa. Videovälitteiseen tanssin opetukseen verkossa saimme aluehallintovirastolta veikkausvaroista myönnettyä valtionavustusta.

  • Ilmoittautumisen peruminen ei poista laskua. Lue lisää...

    Ilmoittautumisen voi perua ennen laskun eräpäivää kuluitta. Peruminen järjestelmän kautta ei posta laskua vaan perumisesta täytyy erikseen ilmoittaa postit@mnv.fi osoitteeseen.


Jumppaturva

Kaikki lastenryhmiin ilmoitetut lapset ovat vakuutettuja tunneilla tapahtuvan tapaturman varalta jumppaturvavakuutuksella.  Lue lisää....

Cheerleading

JUMPPAKALENTERI - LAPSET


 

Lasten ja nuorten ryhmien syksyn 2020  alustava tuntikalenteri. Linkki ryhmäkalenteriin: Lasten ja nuorten ryhmät.  Ilmoittautuminen entisille harrastajille aukeaa 8.8.

Lasten tanssi 4-6 v.
16.15-17.00
Lukion sali
Henna Räsänen

Street-tanssi nuoret
17.00-18.00
Lukion sali

Henna Räsänen

Street-tanssi 7-9 v.
18.00-19.00
Lukion sali
Henna Räsänen

Street-nuoret jatkoryhmä
20.00-21.00
Lukion sali
Henna Räsänen

FreeGym 7-9 v.
17.00-18.00
Tähtiareena
Kiira, Lotta ja Elina

Akrobatia 10-13 v.
18.00-19.00
Tähtiareena
Elina Mikkola

FreeGym 10-14 v.
19.00-20.00
Tähtiareena
Elina Mikkola

Show-tanssi 7-10 v.
16.30-17.30
Lukion sali
Milla Lassila

Street 10-12 v.
17.30-18.30
Lukion sali
Milla Lassila

Showtanssi +11 v nuoret
18.30-19.30
Lukion sali
Milla Lassila

Show nuoret jatkoryhmä
19.30-20.45
Lukion sali
Milla Lassila

Street-kisaryhmä 13-15v.
16.15-17.15
Lukion sali
Siiri Kaukola

Lasten tanssi 5-6 v.
17.15-18.00
Lukion sali
Siiri Kaukola

Liikkari 3-6v.
18.00-19.00
Hyrkin koulu
Tuuli Heinonen & Merja Ylipukki

Tanssikerho DanceKids
19.00-20.00
Hyrkin koulu
Sara Mehtälä

Temppujumppa 4-6 v.
17.15-18.00
Tähtiareena
Laura, Emilia ja Inkeri

Akrobatia 7-10v.
18.00-19.00
Tähtiareena
Laura  & Emilia Paakkola

Cheerleading 7-10v.
19.00-20.00
Tähtiareena
Laura  & Emilia Paakkola

Street-kisaryhmä 10-12v.
19.00-20.00
Lukion sali
Ada Anttila


Lukio ja Tähtiareena
Toivolakodin sali

Liikuntapaikat

Hyrkin koulu, Mettäperäntie 5

Korivaaran koulun sali, Niirasentie 2

Lukion sali, Muhostie 5

Tähtiareena, Muhostie 5

Toivolakodin sali, Leppiniementie 155

 


TUNTIKUVAUKSET


 

Liikkari  3-6 vuotiaille

Liikuntaleikkikoulu on 3-6 -vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Liikuntaleikkikoulu kehittää lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua.

Ohjaajat: Tuuli Heinonen ja Merja Ylipukki

FreeGym

Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset. Freegymiä voi tehdä ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta sisällä saleissa tai ulkona. Sitä voi tehdä yksin tai yhdessä.

Liikuntavaatteiksi joustavat vaatteet ja paljaat varpaat (tai tossut), juomapullo mukaan.

Ohjaajat Sara Kovalainen ja  Elina Mikkola

Akrobatia-voimistelu

Tunnit painottuvat lattia-akrobatiaan (tunnilla harjoitellaan esimerkiksi kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja käsinseisontaa) mahdollisesti myös pariakrobatiaa ja pyramideja.

Tunneilla kehitetään koordinaatiota, notkeutta ja kehontuntemusta sirkustyyliin.

Liikuntavaatteiksi joustavat vaatteet ja paljaat varpaat (tai tossut), juomapullo mukaan.

Ohjaajat: Elina Mikkola, Laura ja Emilia Paakkola

Lasten tanssi 4-6 vuotiaille

Lasten tanssitunneilla opetuksen pääpaino sijaitsee tanssillisten perusvalmiuksien kehittämisessä ikäryhmälle soveltuvalla tavalla. Opetuksen aiheina ovat mm. motoriset perustaidot, rytmiikka, tilan ja suuntien hahmottaminen. Näillä tunneilla lasta rohkaistaan myös oman liikkeen tuottamiseen sekä harjoitellaan vuorovaikutustaitoja niin ryhmässä kuin parityöskentelynä. Liikkeet ja sarjat ovat hauskoja, mukaansatempaavia ja sopivan helppoja. Tunti sopii kaikille tanssista innostuneille lapsille.  (kesto 45 min)

Tunteja vetävät Henna Räsänen ja Siiri Kaukola

Cheerleading 7-10 vuotiaille

Cheer-alkeisryhmässä harjoitellaan cheerleadingin perusteita (pari- ja lattia-akrobatiaa sekä stuntteja eli nostoja ryhmissä) sekä kehitetään perusliikkuvuutta ja tasapainoa.

Ohjaajat Laura ja Emilia Paakkola


Street-tanssi

Street on menevä tanssitunti, jossa käydään läpi useita eri katutansseja kuten hiphopia, breikkiä ja poppingia.  Street kehittää mm. rytmitajua ja kuntoa.  

Tunnilla keskitytään tekniikan lisäksi ilmaisuun, hyvän fiiliksen löytämiseen tanssin kautta sekä tanssityyleille ominaisen liikekielen omaksumiseen. Jokaisella tanssitunnilla tehdään tekniikkaharjoitteiden lisäksi koreografiaa, jotta tanssin ilosta päästään todella nauttimaan. Tunti sopii niin pojille kuin tytöille. Tunnin vaikeustaso katsotaan ryhmän mukaan sopivaksi, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan! 

Street-jatkoryhmä on on tarkoitettu vähintään 2 vuotta Streettiä harrastaneille, jotka osaavat Streetin perusteet.

Opettaja: Henna Räsänen ja Milla Lassila

Street-tanssin  10-12 v. ja 13-15 v. kisaharrastetyhmien kanssa on tarkoituksena osallistua lähialueen tanssikisoihin. Näitä ryhmiä ohjaavat Ada Anttila ja Siiri Kaukola.

 

Show-tanssi

Showtanssi on monipuolinen laji, joka ” ottaa lainaa” muista tanssilajeista ja –tyyleistä (esim. disco, lattarit, jazz ja streetlajit) ja yhdistää niistä sopivan kokonaisuuden. Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoituksista, tanssisarjoista sekä tunnin lopussa tehtävistä venyttelyistä. Tunnin vaikeustaso katsotaan ryhmän mukaan sopivaksi, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Show-jatkoryhmä on suunnattu vähintään 2 vuotta showtanssia harrastaneille nuorille.Tämän ryhmän kanssa pyritään osallistumaan tanssikisoihin-/esityksiin!

Opettaja: Milla Lassila

Tanssikerho DanceKids 6-12v.

Tanssikerho DanceKidsissä tutustutaan mm. street- ja show- ja discotanssiin ja opetellaan pieniä koreografioita. Ryhmä osallistuu muiden tanssiryhmien kanssa joulu- ja kevätnäytöksiin. Sopii vasta-alkajille ja jonkun verran jo harrastaneillekin. Tervetuloa mukaan tanssimaan!Tunneilla ollaan avojaloin, päälle mukavat rennot vaatteet.

Ohjaaja: Sara Mehtälä

Temppujumppa 4-6 vuotiaille

Liikuntatunti 4-6 -vuotiaille tytöille ja pojille. Temppujumpassa opitaan liikunnallisia perustaitoja ja voimistelun perusliikkeitä, siksi temppujumppa antaa myös hyvän liikunnallisen pohjan mille tahansa muulle liikuntaharrastukselle.

Jumppatunnin aikana harjoitellaan perustaitoja kuten pyöriminen, hyppiminen, juokseminen, riippuminen ja tasapainoilu, samalla harjoitellaan myös ryhmässä toimimisen taitoja.

Ohjaaja: Roosa-Maria Asikainen


HINNASTO JA ILMOITTAUTUMISOHJEET


Seuran vuosijäsenmaksu on 10€/aikuiset (yli 18 v.) ja 5 €/ lapset. Vuosijäsenmaksu veloitetaan kerran kalenterivuodessa ilmoittautumisen yhteydessä. Vuosijäsenmaksun lisäksi maksetaan alla luetellut erilliset kausimaksut.

KAUSIMAKSUT SYKSY 2020 - AIKUISET

Normaali aikuisten ryhmien kausimaksu  50 €

Alennettu kausimaksu: Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset /äitiys-, isyys- tai hoitovapaalla olevat sekä lapset aikuisten ryhmissä    40 €

 

LatinoShow-TANSSIRYHMÄ 50  ryhmä 

Lisäksi: Jäsenkortti uusille jäsenille tai kadonneen kortin tilalle 2 € / kortti.

KERTAMAKSU 5 €  maksetaan ohjaajalle tunnin alussa. Kertamaksulla voi käydä vain aikuisten jumpilla.

Jäsenmaksumme  ei sisällä vakuutusta, mutta jumppaturvavakuutuksen saa tarvitessaan maksamalla  4 € /henkilö. Vakuutuskausi on 1.9. – 31.8. Katso tarkemmat tiedot jumppaturvavakuutusesitteestä.

 Tiedustelut:

posti(at)muhoksennaisvoimistelijat.fi

RYHMÄMAKSUT SYKSY 2020 - LAPSET

  • Temppujumppa 40€
  • FreeGym-, Akrobatia-, Liikkari-ryhmät jne 60 min 45 €
  • Tanssiryhmät 45 min 40 €
  • Tanssiryhmät 60 min  50 €

Jäsenkortti uusille jäsenille tai kadonneen kortin tilalle 2 € / kortti. Lastenryhmissä jäsenkortti ei ole välttämätön, koska maksuja seurataan ryhmäkohtaisesti.

Lasten kausimaksu sisältää jumppaturvavakuutuksen!

Popli

muhos   eazybreak Edenred Color Digital use ePassi

tykytyky4meill ky

      

© 2017 Muhoksen Naisvoimistelijat ry / Yhteystiedot: MNV - Muhoksen Naisvoimistelijat ry, 91500 Muhos, posti(at)muhoksennaisvoimistelijat.fi