• 3-KRauta.png
  • 1-Joviaali3.png

Tartuntojen leviämisen ehkäiseminen

Toivomme kaikkien osallistujien noudattavan muutamia perusohjeita jotta harrastaminen on kaikille turvallista ja turhilta altistumisilta vältytään.

  • Tulethan tunnille mukaan vain täysin terveenä! Koskee lasten ryhmissä myös saattajia.
  • Saavu tunneille valmiiksi treenivaatteissa vain hieman ennen tunnin alkua.  Vältä turhaa oleskelua pukuhuoneissa / muissa yleisissä tiloissa (koskee lasten ryhmissä myös saattajia).
  • Pese tai desinfioi kätesi huolellisesti saapuessasi jumppapaikalle.  Käsienpesupaikkoja löytyy pukuhuoneista ja Tähtiareenalla myös käytävältä.
  • Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan. Niistämisen jälkeen pese tai desinfioi kädet.
  • Huomioimme harjoituksissa turvavälit mahdollisuuksien mukaan. Muista turvavälit, myös pukuhuoneissa. Pidä vähintään 1,5 metrin etäisyys muihin paikalla olijoihin. Jos pukuhuoneessa on tungosta voi ulkovaatteet jättää myös eteisen naulakkoon tai tuoda mukaan saliin.  
  • Tuo oma jumppamatto, jos sellaista tarvitaan, mukanasi tunnille.
  • Juomapullo on vain omaan käyttöön, ethän lainaa sitä toiselle.
  • Mikäli seuramme tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, desinfioidaan ne jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.
  • Jos olet matkustanut ulkomailla, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan. 

 Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja muilla jäsenillemme turvallisen tavan nauttia taas harrastusten ja liikunnan riemusta.

Harrasteryhmien hyvitykset toiminnan keskeytyessä

Mikäli varsinaisen kauden aikana tunteja joudutaan perumaan kokoontumisrajoitusten tai muiden valtion asettamien rajoitusten takia, pyritään peruttujen tuntien tilalle järjestämään ensisijaisesti korvaavia tunteja joko kauden jälkeen tai live-videona.  Niiltä osin kuin korvaavia kertoja ei pystytä järjestämään, hyvitetään kaikki perutut tunnit osallistujille. 

Ilmoittautuminen koskee  koko kautta, mutta laskut on jaettu kahteen erään, jotta hyvityksiä tarvitsisi tehdä mahdollisimman vähän. Osallistujasta johtuva kauden peruminen hyvitetään vain poikkeussyystä (pitkäaikainen sairaus tms.).

Hyvitykset tehdään ensisijaisesti seuraavan kauden laskulle. Mikäli hyvitys halutaan maksettavaksi pankkitilille, tulee sitä hakea s-postitse (postit@mnv.fi).
Liikuntaeduilla maksettuja kausimaksuja (smartum, edenred, epassi, eazybreak) ei palauteta, vaan ne siirretään etuudeksi seuraavalle kaudelle.

Popli

muhos   eazybreak Edenred Color Digital use ePassi

tykytyky4meill ky

      

© 2017 Muhoksen Naisvoimistelijat ry / Yhteystiedot: MNV - Muhoksen Naisvoimistelijat ry, 91500 Muhos, posti(at)muhoksennaisvoimistelijat.fi